Ga naar de inhoud

Björn, software ontwikkelaar bij ZorgNed


Wat doe je als software ontwikkelaar bij ZorgNed?

Wat doe ik niet? Ik doe van alles. Ik ben een zogenoemde scrummaster, al doen we niet aan “traditioneel scrum”- als dat al bestaat. Ik begeleid het ontwikkelteam met wat we elke sprint gaan doen, maar ik ontwikkel daarbij zelf ook. Ook draai ik helpdesk als dat nodig is. Als ik geen zin heb om te focussen op één ding, kan ik op de dag zelf wisselen. Vooral die afwisseling is het leukste.

Welke skills heb je nodig?

We gebruiken C# (.NET) in Visual Studio, en we gebruiken cloudplatform Azure. Kennis van databases en HTML is ook handig. Ik heb zelf informatica gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, maar er zijn hier ook genoeg mensen met een andere achtergrond. Je mag hier écht doen wat je wilt: hoe je binnenkomt, is niet hoe je eindigt. Ik ben zelf als programmeur binnengekomen en doe nu dit erbij; maar als je alleen wilt blijven programmeren kan dat ook.

“Je mag hier écht doen wat je wilt: hoe je binnenkomt, is niet hoe je eindigt.”

Waarom werk je bij ZorgNed?

Nadat ik klaar was met mijn studie, heb ik rondgekeken bij grote bedrijven: ik kreeg het idee dat je daar echt een nummer bent. Toen ik deze vacature zag, sprak me dat aan, omdat het een kleiner bedrijf is. Desondanks maken we wel complexe software. Het zelfstandige spreekt me ook aan, het werk wordt hier niet voor je uitgekauwd: je mag hier zelf nadenken over het product. Sterker nog: we hebben juist graag dat je zelf nadenkt.

< Terug naar Medewerkers