Ga naar de inhoud

Softwaretester (28-40 uur per week)

  • door

Als softwaretester sluit je aan bij het Software ontwikkelteam nu bestaande uit 11 medewerkers. In dit team werken software ontwikkelaars, een lead developer/architect, een test lead en tester samen. Er wordt agile gewerkt. Elke twee weken leveren we een sprint met tussentijdse wijzigingen op. Twee keer per jaar een grote nieuwe release.

Functie

Binnen deze functie heb je een grote verantwoordelijkheid. Jij zorgt er samen met het software ontwikkelteam voor dat de kwaliteit van de opgeleverde functionaliteit voldoet.
Als tester beoordeel je of we het goede, gezien vanuit de wensen van de klant, hebben gemaakt. En ook of we dat op de goede manier, dat wil zeggen (logisch en foutloos werkend) hebben gemaakt.

We werken aan producten die zich in de markt al langere tijd bewezen hebben. Functioneel en technisch is onze software steeds in ontwikkeling. Je bent betrokken bij het volledige proces van ontwerp tot en met opleveren. Je voert zelfstandig testtaken uit, en bent daarnaast in teamverband actief om het gehele testproces goed uit te voeren.

Profiel

Om als tester succesvol te zijn ben je opbouwend kritisch. Je werkt makkelijk samen met collega’s en weet goed te communiceren en organiseren. Je bent overtuigend en communicatief een sterke persoonlijkheid. Daarnaast spreek en schrijf je vloeiend en foutloos Nederlands.
Minimaal hbo-niveau (denk- en werkniveau) is vereist. Daarnaast kan ervaring op de volgende onderwerpen goed van pas komen:

  • Het werken in een Agile en DevOps omgeving;
  • Het testen van API’s, met behulp van Postman en/of SOAPUI;
  • Het testen van security en performance;
  • Het testen van (aanpassingen in) de configuratie van de applicatie;
  • SQL database;
  • TMap of ISTQB certificering is een pré.

Zoals je kunt zien heeft een tester bij ZorgNed veel aandachtsgebieden. Ook als je nog geen ervaring hebt met testen maar wel de ambitie om je te ontwikkelen tot tester gaan we graag met jou in gesprek.

Jouw collega?

Benieuwd naar wat een ontwikkelaar uit het Software ontwikkelteam bij ons doet? Bekijk het profiel van Björn Molenmaker, ontwikkelaar bij ZorgNed.

Interesse

Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan je persoonlijke brief met motivatie en cv naar:
ZorgNed Automatisering BV
T.a.v. Mariël Hylkema
Mail: mhylkema@zorgned.nl