Ga naar de inhoud

Klantondersteuner (28-40 uur per week)

  • door

Voor het team Klantondersteuning zoeken wij een collega die zich wil ontwikkelen tot allround ZorgNed-specialist om gebruikersvragen van onze klanten goed te kunnen beantwoorden.

De functie

Team klantondersteuning helpt de klanten bij het soepel laten lopen van hun processen. De klantondersteuner is voor functioneel beheerders bij klanten via de mail en telefoon het eerste aanspreekpunt en ondersteunt hen op basis van zijn/haar functionele en technische kennis. We zoeken uitbreiding voor dit team dat nu uit twee personen bestaat. Binnen dit team wordt er veel samengewerkt, maar worden ook werkzaamheden individueel opgepakt. 
Geen dag is hetzelfde, de vragen van klanten zijn uiteenlopend. Sommige vragen kunnen snel worden afgehandeld, terwijl andere meer inspanning kosten en er flink gepuzzeld moet worden. Regelmatig wordt er geschakeld met het team van softwareontwikkelaars, adviseurs en systeembeheer. De lijntjes zijn kort. Dit wordt door medewerkers en klanten als prettig ervaren.
Het gaat om een functie van 28-40 uur per week, dit is in overleg nader in te vullen. Het betreft werkzaamheden die vanuit ons kantoor in Wageningen en deels ook vanuit huis kunnen worden uitgevoerd. Werktijden zijn flexibel in te vullen.

Profiel

We zoeken iemand die ervaring en/of affiniteit heeft met functioneel beheer. Ervaring binnen het zorg- en sociaal domein is een pré. Je bent analytisch, houdt overzicht, werkt zelfstandig en gestructureerd. Minimaal hbo-niveau (denk- en werkniveau) is vereist.
Je vindt het leuk om met verschillende typen mensen om te gaan en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
We zijn een kleiner bedrijf; werk wat zich aandient, moet opgepakt worden. We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit. Kennis van softwareontwikkeling is niet direct nodig.
Nieuwsgierigheid en klantvriendelijkheid wel.

Jouw collega?

Benieuwd naar wat een klantondersteuner bij ons doet? Bekijk het profiel van José, klantondersteuner bij ZorgNed automatisering.

Interesse

Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan je persoonlijke brief met motivatie en cv naar:
ZorgNed Automatisering BV
T.a.v. Mariël Hylkema
Mail: mhylkema@zorgned.nl